I Nina se skida

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatska eurovizijska delegacija u nedjelju se zaputila put Stockholma gdje je naša ovogodišnja predstavnica Nina Kraljić već jučer odradila prvu probu. U Globe Areni pridružili su joj se i prateći pjevači - Andrej Babić, Danijela Večerinović, Martina Majerle i Lino Lacmanović Ćućić. Kako uživo zvuči njezin "Lighthouse", nismo mogli čuti, ali zato zahvaljujući fotografijama objavljenima na službenoj stranici Izbora za pjesmu Europe možemo doznati kako izgleda raskošna kreacija koju je za nju kreirao poznati kostrenski dizajner Juraj Zigman. Podsjetimo, riječ je o kreaciji koja teži više od 16 kilograma i na kojoj je gotovo tri tjedna radio cijeli njegov tim.

Prema komentarima objavljenima na stranici Eurovision.tv, nastup naše pjevačice uključuje tradicionalni hrvatski element - skidanje haljine - što su prije nje demonstrirale i Doris Dragović, Danijela Martinović, Severina i Andrea Šušnjara.

- Nina nastup započinje u raskošnoj sivoj haljini s crnim uzorcima i bogatim ovratnikom. Prateći pjevači potom joj skidaju haljinu. U polufinalnom nastupu ispod nje će nositi dugačku bijelu haljinu ukrašenu perjem, otkrivajući tetovažu na leđima, piše Eurovision.tv dodajući kako njezin nastup prate videoprojekcije na pozornici koje na početku pjesme prikazuju morske valove koji se pri kraju pretvaraju u zvjezdano nebo.

Nina Kraljić nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri, u utorak 10. svibnja, dok je velika završnica natjecanja na rasporedu 14. svibnja. (I. KOCIJAN)


Podijeli: Facebook Twiter