I na Ipsilonu voze u krivom smjeru!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan nas je citatelj izvijestio o zastrašujucem dogadaju, koji je srecom završio bez tragicnih posljedica. Naime, u petak odmah iza ponoci, naš se citatelj kretao automobilom novom istarskom autocestom od Kanfanara prema Puli. Izmedu odmorišta Bale i izlaza Vodnjan sjever naletio je na automobil koji vozi u suprotnom smjeru. Prilikom izlaska na naplatnim kucicama slucaj je prijavio inkasatoru.

- Strašno, vozim i ugledam automobil koji mi ide u susret, zablendao sam nekoliko puta i prošao pored njega. U prvom trenutku nisam više znao ništa, pomislio da sam na dvosmjernoj cesti a ipak uvjeren da sam u Kanfanaru "sjeo" na autoput. Užasan osjecaj. Nije mi jasno kako se to dogodilo povrh svih upozorenja. Doduše prometa je bilo vrlo malo, ali prije "bliskog susreta" sam pretjecao vozila te vjerujem da su ga nakon mene i oni iza primijetili. Nažalost nisam uspio vidjeti o kakvom se vozilu radi niti registarskoj oznaci, rekao nam je citatelj koji želi ostati anoniman.

Od Gordane Ostovic iz OKC-a PU istarske doznajemo da od Bine Istre nisu zaprimili nikakvu dojavu o vožnji u suprotnom smjeru na autocesti Pula - Kanfanar. No, iz policije porucuju da takve i slicne dogadaje odmah prijavite na broj 192.


Podijeli: Facebook Twiter