I Licul u predizbornoj utrci


Mauricio Licul, predsjednik pulske Ladonje i gradski vijećnik, najavio je da će se kandidirati na predstojećim lokalnim izborima. Po njegovim riječima, namjerava biti nositelj Ladonjine liste.

No, na predizborima koje provode u toj stranci kandidirat će se prvenstveno za funkciju župana, ali i za gradonačelnika Pule.

- Ladonja je prva u Hrvatskoj uvela predizbore pa će tako biti i sada. Ne znam tko će se još kandidirati, ali ja te ljude ne doživljavam kao protukandidate, već kao široku fontu slobodnomislećih ljudi. Štoviše, pozivam sve zainteresirane da se jave na predizbore, jer kao što je poznato, to može učiniti svatko tko ima prebivalište u Istri, neovisno je li član Ladonje ili nije, jer unaprijed prihvaćamo da nas predstavlja najbolja osoba koju je izabrala većina, bez obzira na članstvo, pojasnio je Licul.

Veli da ne zna kada će se održati predizbori jer to ovisi o terminu samih izbora, kao i o broju kandidata koji se budu prijavili. Kako bilo, očekuje puno novih imena i novih ljudi pa neka pobijedi najbolji. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter