I istarska policija traga za Antonijom Bilic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

I na službenim stranicama PU istarske u cetvrtak je objavljena informacija o traganju za nestalom Antoniom Bilic (17) iz Drniša. Antonia je posljednji put videna 7. lipnja dok je stopirala na Cikolskom mostu, a navodno je ušla u kamion s bijelom kabinom i plavom ceradom kojim je upravljao muškarac u tridesetima zalizane crne kose. Njegov je fotorobot objavila policija.

- Intenzivna potraga za nestalom maloljetnicom Antonijom Bilic se nastavlja. Provodi se opsežno kriminalisticko-analiticko istraživanje na temelju dosad dobivenih podataka. Teren na podrucju od mjesta Kricke prema Klisu i na podrucju Gospica i Karlovca, koji nije pretražen tijekom jucerašnjeg dana, policija je nastavila pretraživati danas.

U PU šibensko-kninskoj, ali i u drugim policijskim upravama, u tijeku su provjere za osobe koje, prema dojavama gradana i policijskih službenika iz cijele Hrvatske, slice fotorobotu. Dosad je provjereno više od stotinu takvih osoba, od kojih nitko nije doveden u vezu s nestankom maloljetne Bilic, objavljeno je na stranicama PU istarske.

Policija pregledava i detaljno analizira zapise s nadzornih kamera na autocestama, granicnim prijelazima, benzinskim crpkama, parkiralištima i slicnim mjestima. Provjeravaju se i podaci u svim prijevoznickim tvrtkama koje koriste teretna vozila slicna onom u koje se navodno ukrcala Antonija. Policija moli gradane da i dalje dostavljaju korisne informacije o nestanku maloljetne Antonije.


Podijeli: Facebook Twiter