I dalje upitan let za London

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Promet u pulskoj Zracnoj luci još nije normaliziran, o cemu svjedoce i tri za utorak otkazana domaca leta Croatia airlinesa kao i let Ryanairom prema Londonu.

Potvrdio je to voditelj tehnickog sektora i razvoja na aerodromu Andrija Kuzmanic koji je rekao da let u utorak u devet sati ujutro kompanijom Air Mediterranee za Pariz ne bi trebao biti odgoden.

Što se tice srijede, za sada je stopiran jutarnji let Croatia airlinesa za Zadar i Zagreb, dok let kompanije Tyrolean i dva domaca leta Croatia airlinesa zasad ostaju kao što je i planirano.

"Situacija u Europskoj uniji vezana uz vulkanski oblak se konstantno mijenja pa shodno tome i kompanije prilagodavaju svoje letove", rekao je Kuzmanic.

Po njegovim rijecima, od 15. travnja do ponedjeljka iz Pule je dosad otkazano 11 domacih letova koji ukljucuju 122 putnika u dolasku i 98 u odlasku.

U tom je razdoblju odgodeno i 11 medunarodnih letova, s 513 putnika u dolasku i 540 u odlasku. Otkazano je i 6 letova generalne avijacije, s po 27 putnika u dolasku i odlasku.


Podijeli: Facebook Twiter