I casual materijali mogu biti glamurozni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Traper je vjecan. Gotovo da i ne možemo zamisliti modu bez njega. Ugodan je. U njemu je udobno. Ima stotinu lica. Iz njega ne izlazimo od jutra do mraka.

Medutim, na traperice ovom prigodom necu potrošiti niti rijeci jer o njima vec sve znate. Osvrnut cu se na drugu ženstvenu odjecu od tog dragog nam materijala - suknje, košulje, haljine pa i prave glamurozne kostime od trapera. Modni znalci od trapera znaju napraviti baš sve pri cemu to nece uvijek biti samo sportska odjeca, vec se ona može tretirati poput svile ili drugih skupih tkanina.

Poslovni kostim od trapera, u kojem možete bez problema otici na neku kazališnu premijeru, jedan je od takvih glamuroznih primjera. Volani su dobrodošao detalj baš kao i prigušeni mat sjaj materijala. Da traper ne bi bio previše napirlitan, neka jaknu umjesto suknje prate kratke hlace kao mladenacki detalj.



U traperu možete biti od glave do pete, odnosno od jakne do košulje i šorca. Da ne bude predosadno, poigrajte se velikim vrištecim nakitom (plastika ce biti pravi odabir), zanimljivom obucom i torbom ili jednostavno omotajte maramu oko glave.

Haljine ili još bolje kompleti (bit ce idealni kao podloga za mnoge kombinacije) pravi su odabir za toplo vrijeme. Ima sasvim jednostavnih haljina-košuljica ili onih poput duge potkošulje (dužinu birajte po želji, ali podsjecam da su maksi dužine in). Traper haljine mogu biti i jako, jako seksi.

Suknja od trapera još je jedna dobitna kombinacija. Uz nju možete nositi ama baš sve i u tome je njena car. Slaže se s košuljom od trapera, s prozracnom bluzom, ali i s ozbiljnom (muškom) košuljom ili s prvom majicom koja vam dode pod ruku. S nekom klasicnom jaknom, majicom s printom i štiklama dobit cete imidž istovremene sredenosti i nonšalantnosti.


Podijeli: Facebook Twiter