I Barbie nosi loubotinke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Christian Louboutin je u suradnji s Mattelom napravio vec drugu Louboutin Barbie iz kolekcije "My Year in Paris with Christian Louboutin!".

Louboutin je zamislio svoje Barbie lutke kao nešto potpuno novo i originalno, ne samo jednu Barbie, nego istu lutku u više avantura!

Sigurna sam kako ste prvu Barbie, nazvanu Cat Burglar Barbie, vec vidjeli: duga valovita crvena kosa, seksi uski kožni kombinezon i prekrasne Louboutinove štikle. I to ne samo jedan par, vec cetiri! I tako ce biti i u svakoj sljedecoj prici!

Druga Louboutin Barbie nazvana je Dolly Forever i takoder dolazi uz 4 para njegovih poznatih štikli. Ovog puta obucena je u safari haljinicu sa zlatnim remenom i velikim ružicastim naocalama.

Vjerovali ili ne, svaki par njenih cipela ima svoju vlastitu vrecicu i kutiju, a nju (kao i Cat Burglar Barbie) možete kupiti na Net-A-Porteru za 150 dolara!

Detaljnost izrade te sicušne cipelice apsolutno ce vas oduševiti, jer svaka Barbie cipela izgleda kao njen veliki original. Tako su primjerice Dolly Forever cizme od brušene kože!

Moram priznati kako me zaista oduševila Louboutinova kreativnost i smatram kako je ovo idealan poklon za sve modne zaljubljenice koje su se nekada igrale tim poznatim lutkicama.

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter