Hyundai i30 vozit će Mira Banković iz Pule


Na parkiralištu iza zapadne tribine gradskog stadiona "Aldo Drosina" večeras je održano svečano izvlačenje prvih pet nagrada u 113. po redu nagradnoj igri Glasa Istre. Sve u znaku pobjede Nogometnog kluba Istre nad Dinamom, brojni simpatizeri pulskog kluba i građani koji su subotnje poslijepodne odlučili provesti uz zabavni program i glazbene sastave In vino veritas i Koktelsi održano je izvlačenje omotnica s imenima prvih pet dobitnika nagradne igre koja je trajala od 31. ožujka do 24. travnja, a tijekom koje su čitatelji trebali dostaviti 25 kupona, s time da je samo jedan mogao biti zamijenjen rezervnim.

Nakon glazbenog uvoda i izbora žirija koji su činili javna bilježnica Nansi Kopić, Mirjana Perković Melon, voditeljica promocije Glasa Istre, Danijel Sponza, glasnogovornik Istre 1961 i dva člana iz publike - Anton Blažević i Zvonko Lovrić - napetost je rasla i krenulo se s izvlačenjem vrijednih nagrada.

Tako je prvu nagradu, automobil Hyundai i30, koju su osigurali Glas Istre i Autokuća Košara iz Putini uz policu autoodgovornosti pulske podružnice Allianz osiguranja, dobila Puljanka Mira Banković, a sreću joj je donijela desetogodišnja Arien Mišta iz Pomera koja je među pristiglim brojnim kuvertama izvukla baš njezinu.

Drugu nagradu - izbor robe u vrijednosti od pet tisuća kuna u trgovini namještaja i dekora Meblo - osvojio je Slobodan Raičević iz Poreča kojemu je sreću iz publike donijela Andrea Đonkić.

Tea Olujić iz Pule osvojila je treću nagradu i tako dobila klima-uređaj Samsung, a sreću joj je donio nogometaš Istre Bojan Pavlović.

Izbor robe u trgovini sanitarija i keramike u vrijednosti od tri tisuće kuna osvojio je Silvano Brajuha iz Cerovlja, a njega je izvlačenjem usrećio navijač Istre Miroslav Lubina. Pulski gradonačelnik Boris Miletić, koji je također došao na žuto-zelenu noć, izvukao je omotnicu Marije Kranjčević Berton iz Pazina (Katun Trviški) koja je dobila vrtnu garnituru u sklopu koje se nalaze stol i četiri stolice.

Glasnogovornik Istre 1961 Daniel Sponza kazao je da se ova tradicionalna žuto-zelena noć savršeno poklopila s pobjedom Istre,  a organizirana je da bi navijači, ali i svi ostali štovatelji pulskog nogometa, proslavili veliki uspjeh Istre 1961, odnosno osvajanje šestog mjesta u MAX TV Prvoj ligi.

- Klub je bio i polufinalist Hrvatskog nogometnog kupa što je ujedno najveći uspjeh pulskog nogometa, rekao je Sponza.

Popis svih nagrađenih čitatelja bit će objavljen u Glasu Istre od ponedjeljka. (D. BAŠIĆ-PALKOVIĆ, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter