Humanitarni susret motorista

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Druženjem klubova motorista i posjetitelja uz besplatan grah i jeftino pice u cetvrtak na vodnjanskom sajmištu pocinje peti Biker's meeting. Ovu trodnevnu manifestaciju, koja ima humanitarni karakter, organiziraju vodnjanski MK Hornets i MK Moto CB iz Pule.

Program su predstavili potpredsjednik MK Hornets Luka Marceta i tajnik MK Moto CB Denis Mauša. U cetvrtak nastupa rock grupa Josip B Ambroz i gosti iznenadenja, a u petak ce svirati rovinjska grupa Tito's bojs te Iron Maiden real tribute iz Madarske.

U subotu ce program zapoceti u 19 sati moto defileom i moto igrama, nakon kojih ce se dijeliti nagrade. Nastupit ce grupe Night Express iz Pule, AC/DC real tribute band iz Zemuna te slovenski cover bend Drugo dugme, a održat ce se i neizbježan striptiz uz go-go plesacice. Ulaz i kamp za motoriste bit ce besplatni, dok ce karta za pješake stajati 30 kuna. Ocekuju se motoristi iz cijele Hrvatske i okolnih država

Veliki dio prihoda od karata ici ce u humanitarne svrhe, a zarada je namijenjena gradnji kuce Zorana Divkovica iz Vodnjana, koji je prije 14 godina stradao padom iz školskog autobusa te završio u kolicima. Uz Grad Vodnjan, koji je donirao zemljište za izgradnju kuce, MK Hornets i MK Moto CB skupljaju novac za cigle.

Napominju da im ovo nije prva humanitarna akcija, ali niti zadnja, jer vec sljedeci tjedan clanovi klubova idu dobrovoljno dati krv.

MK Hornets i Moto CB ujedinili su se u organizaciji ove manifestacije da bi rasteretili godišnji kalendar susreta moto klubova, kojih je previše jer se organiziraju pojedinacno. Glavni sponzor Biker's meetinga je Grad Vodnjan.


Podijeli: Facebook Twiter