Humanitarni koncert za pulsku pedijatriju

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Inner Wheel Klub Pula, međunarodna organizacija žena zasnovana na dobročinstvu, prijateljstvu i međunarodnom razumijevanju, u suradnji s Glazbenom školom Ivana Matetića Ronjgova i ove godine organizira dobrotvorni koncert, već 17. On će se ove godine, doznajemo od predsjednice Meri Mihovilović, održati 9. lipnja s početkom u 20 sati u pulskom Domu hrvatskih branitelja.

- U proteklih 16 godina, zajedno s brojnim donatorima, pomogli smo velikom broju udruga i ustanova koje se brinu o djeci i mladima s teškoćama u razvoju, starijim osobama, zatim Sigurnoj kući Istra, Općoj bolnici Pula - Odjelu za hematologiju i onkologiju, Odjelu za neurologiju, Odjelu za psihijatriju, Dječjem domu Ruža Petrović u Puli, Glazbenoj školi, nabraja Mihovilović i pojašnjava da su ove godine odlučili dati potporu i donirati sredstva Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Pula i to za nabavu medicinskih uređaja Perfusor i Infusomat.

- Inner Weel Klub Pula želi pomoći i olakšati liječenje bolesne novorođene i male djece na Odjelu za pedijatriju, na kojem se liječe djeca iz cijele Istre, veli predsjednica te poziva sve da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji te doniraju sredstva na žiro-račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb, IBAN HR 9823400091510789373 s naznakom "HOĆEMO - MOŽEMO".

Humanitarni koncert održat će se u srijedu, 9. lipnja u Domu hrvatskih branitelja s početkom u 20 sati. Program i ove godine poklanja Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova iz Pule. Cijena ulaznice je 30 kuna. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter