Humanitarni koncert za Niku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Klub Uljanik ce u petak 11. prosinca, s pocetkom u 21.30 ugostiti "Humanitarni koncert za Niku" u organizaciji pulskog moto kluba CB. Nastupit ce šest glazbenih sastava - Rudi nacional band, Dean Bakic, Big Wave, Sladonja, Radio Aktiv i grupa 052, a voditeljsku ce ulogu i ovoga puta imati Todor koji ce obogatiti program svojim specificnim šalama i pošalicama.

Cilj ove dobrotvorne manifestacije jest prikupljanje novcanih sredstava kako bi se maloj Niki Mumlek i njezinim roditeljima barem dijelom olakšala nabavka izuzetno skupih lijekova kao i hrane koja se narucuje iz SAD-a. Nika Mumlek boluje od rijetkog i smrtonosnog mitohondrijskog poremecaja stvaranja energije, što je stanje kojeg dijeli sa svega 500-tinjak ljudi na svijetu. Bolesna djevojcica ne prica, ima teško oštecenje mozga, a nakon što je preživjela komu, ostala je i slijepa.

- Mi kao roditelji želimo da Nika živi koliko ona želi živjeti i da joj taj period bude što bezbolniji, pošto njena bolest uzrokuje strašne bolove i obuhvaca sve organe. Godišnje lijekovi koje ne pokriva HZZO nas dodu 50 do 60 tisuca kuna, a posebna hrana iz Amerike koja Niki ne izaziva mucninu dode oko 850 dolara mjesecno, nedavno je za naš list izjavila Iva Kolar Mumlek, majka male Nike.

Svi gradani koji žele pomoci u ovoj humanitarnoj akciji mogu to uciniti uplatom dobrovoljnih priloga na žiro-racun 2407000-3102754206 u OTP banci, s naznakom "Humanitarna akcija za Niku".


Podijeli: Facebook Twiter