Humanitarni koncert: Veliko srce Teranki i gostiju


Prepuna je dvorana Zajednice Talijana u subotu navečer ovacijama ispratila sve aktere humanitarnog koncerta u povodu Dana Centra za rehabilitaciju Pula.

Koncert su organizirale i pulskoj publici poklonile Teranke, koje su ponovno oduševile publiku svojim nastupom s raznolikim repertoarom. U programu punom pozitivnih emocija, gdje su zapjevali i zaplesali i korisnici Centra za rehabilitaciju, nije nedostajalo dobre glazbe, zabave i veselja, za što su se pobrinule Teranke i gosti. Teranke su odabrale repertoar satkan od tematski različitih skladbi, potvrdivši ponovno svoju svestranost, kao i veliku usklađenost te odnjegovani scenski nastup.

Simpatična, vesela i inspirirana bila je i legendarna Lidija Percan, koja je zajedno s publikom otpjevala iz sveg srca i grla "Samo anđeli znaju". Njoj se potom pridružio mladi glazbenik iz Opatije David Danijel, koji je otpjevao nekoliko pjesama pokazavši vrlo dobre glasovne mogućnosti.

Simpatični su bili i gosti iz Slovenije, Mješoviti pjevački zbor Brnistra, s prigodnim repertoarom zabavnih i dopadljivih pjesama. Potom je tu bio i poznati kantautor Bruno Krajcar, koji se potvrdio i kao dobar zabavljač.

Za koncert se nisu plaćale ulaznice, već su se sakupljali dobrovoljni prilozi, a bila je upriličena i prodajna izložba umjetničkih uradaka korisnika centra, koje su izradili uz pomoć svojih voditelja. (V. BEGIĆ, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter