Humanitarni koncert "Svi za Vinež"

Nastupit će i kantautor Ernest
Nastupit će i kantautor Ernest

Humanitarnoj akciji "Svi za Vinež" ovog petka priključit će se i labinska rock scena humanitarnim koncertom pod nazivom "Svi za Vinež, rock za Vinež"

Koncert labinskih rock glazbenika koji na ovaj način žele pomoći sugrađanima koji su u velikoj tragediji kada je u velikom požaru u noći od 17. na 18. siječnja izgorjela stambena zgrada s osam stanova na Vinežu ostali bez krova nad glavom ali i sve svoje imovine, održat će se ovog petka 5. veljače u labinskom Rock Caffeu.

U sklopu humanitarne akcije već je prikupljeno više od 120.000 kuna koje će se utrošiti u opremanje stanova nakon izgradnje te za ostale potrebe stanara.

Koncert u labinskom Rock Caffeu počinje točno u 21.30 sati, a nastupit će Two Freaks, Side Effects, Grupa 111 i Ernest.

Na ulazu će se prikupljati donacije u minimalnom iznosu od 20 kuna, a organizatori pozivaju sve koji se još nisu priključili akciji da dođu ovog petka i daju svoj skroman doprinos ovoj hvalevrijednoj akciji i nesretnim stanarima malo olakšaju povratak u normalan život i pomognu im obnoviti domove.

Osim u labinskom Rock Caffeu istu noć organizirana je akcija u obližnjem  Design Caffeu gdje će glazbu puštati labinski DJ-i, a također sav prihod od ulaznica donirat će se za akciju "Svi za Vinež". (GI)


Podijeli: Facebook Twiter