Humanitarni "Jazz Light" za pomoc pedijatriji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nedjelju 28. kolovoza u 20 sati u "LightHouse Clubu" na cesti izmedu Bala i Vodnjana, održat ce se humanitarni jazz & blues koncert ciji ce prihod ici pulskoj Opcoj bolnici. Tim povodom jucer je u ravnateljstvu bolnice održana i konferencija za novinare na kojoj su organizatori predstavili ovaj dogadaj.

Na jednoj od najvecih open-air pozornici u Istri, održat ce se "Jazz Light", dobrotvorni koncert sa zvijezdama jazza i bluesa, prvi takve vrste u našem lokalu, ali ne i jedini. Sva prikupljena sredstva donirat ce se Djecjem odjelu Opce bolnice Pula za nabavku spirometra, rekla je Irina Basara, PR menadžerica projekta.

Dodala je da publiku ocekuje visokokvalitetni jazz i blues, živi zvuk omiljenih hitova, nevjerojatna atmosfera i opuštajuce ozracje. Tome ce, kaže, svakako pridonijeti izvodaci i to blues i soul pjevac Roy Young i saksofonist Oleg Kireyev.



Roy Young, roden je na Jamajci, u siromašnoj obitelji u kojoj je odrastao s još jedanaestero djece živeci u kolibi, gdje nije bilo ni vode ni struje. I sam je roditelj, kao i Kireyev pa su se zato odlucili donaciju usmjeriti u pomoc najmladim pacijentima pulske bolnice.

Kireyev je vodeci saksofonist Rusije, nominiran za Grammyja, ujedno je i savjetnik za kulturu predsjednika Baškirske republike. Inicijator ovog koncerta je Anna Pankova, izvršna producentica, a cijeloj se akciji prikljucila i Tatjana Viktorova, predsjednica Viktorov grupe, rekla je Basara te najavila i druga iznenadenja koja ce uslijediti nakon koncerta.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima i u LightHouse clubu. Cijena je 50 kuna, a zajedno sa svecanom vecerom 200 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter