Humanitarna udruga prikuplja sredstva za Barbaru Kecman

Barbara Kecman
Barbara Kecman

Barbara Kecman, učenica je sedmog razreda Osnovne škole Veruda te za razliku od svojih razigranih vršnjaka koji imaju tisuću želja već dvije godine sanja samo jedno - da ozdravi. Barbara je prije dvije godine dobila Chronovu bolest koja se manifestira bolovima u nogama, kralježnici, uz kožne osipe i 
crvenilo, flekama po nogama i rukama, uz stalne vrtoglavice, oticanje zglobova, zatezanje vena u nogama, krv u stolici. Barbari je imunitet toliko narušen da mora koristiti zaštitnu masku za usta i nosa u javnosti. Zbog teškog zdravstvenog stanja Barbara ne ide niti u školu nego profesori dolaze k njoj. 
 
Barbarina obitelj je rodom iz Slavonije, točnije Orahovice, a prije dvije godine došla je sa svojim roditeljima, starijom sestrom i bratom u Pulu, trbuhom za kruhom. Ova višečlana obitelj živi kao podstanar, računi roditelja koji su pod ovrhama, jer su zarađeno ulagali u Barbarino liječenje u Hrvatskoj i Sloveniji. Humanitarna udruga "Pokloni mi budućnost" iz Pule ovim putem apelira na pomoć hrabroj Barbari i novčane donacije kako bi otišla na potrebno liječenje u Belgiju. Za liječenje i tretman potrebno je prikupiti šest tisuća eura koje Barbarina obitelj više nema od kuda namaknuti, osim kroz donacije ljudi dobre volje i punih humanosti.
 
Donacije za Barbaru Kecman i njezino liječenje u Belgiji ova udruga prikuplja pod nazivom humanitarne akcije "Poklonimo Barbari budućnost" za koju je račun otvoren kod Privredne banke Zagreb, IBAN: HR1223400091510837190, za uplate iz inozemstva: SWIFT: PBZGHR2X. Za sve informacije 
u cijelosti na raspolaganju stoji Anja Stanta, na broju 098/850-358. Više o Barbari i humanitarnoj akciji može se pročitati i na linku https://www.facebook.com/Priča o Barbari. (B. PETROVIĆ)
 
 
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter