Humanitarna joga i trčanje na Hidrobazi

Ilustracija (D. ŠTIFANIĆ)
Ilustracija (D. ŠTIFANIĆ)

Lions Club Pula danas na Hidrobazi prvi put organizira humanitarnu akciju "Jogging & yoging" s ciljem prikupljanja fonda za stipendiranje izvrsnih studenata slabijeg imovnog stanja pulskog Sveučilišta Jurja Dobrile. Suorganizatori programa su Udruga kineziologa Pule, Društvo sportske rekreacije "Maraton - Uljanik" i Centar cjelovitog zdravlja "Valovi". Na večeri zdravlja, rekreacije, druženja i humanosti, sudjelovati mogu svi, pozivaju organizatori, bez obzira na dob, spol, razinu sportske ili rekreativne spremnosti. Staza nije zahtjevna, start i cilj je na Hidrobazi, a trči se ili šeće obalnom šetnicom do mosta u Valbandonu i natrag (jedan krug 2,5 kilometara). Nakon utrke slijedi joga pod stručnim vodstvom joga majstora. I na kraju, naravno, zabava do kasno u noć. Svi sudionici "Jogging & yoging" manifestacije moći će prije utrke kupiti prigodno dizajnirane majice, te i na taj način pridonijeti fondu za stipendiranje studenata.

Start utrke je na Hidrobazi (Beach bar Baza) u 20 sati, a sudionici se pozivaju da dođu najkasnije do 19.30 sati, kako bi se mogli pripremiti, zagrijati i obući nove majice. Svi koji to žele mogu uplatom na račun otvoren kod Privredne banke Zagreb, broj HR0223400091510868895 pridonijeti fondu iz kojega će se stipendirati izvrsni studenti.

Joga i na Kaštelu

Danas se obilježava Međunarodni dan joge pa je centar Surya pripremio svim građanima poseban poklon - prakticiranje joge uz zalazak sunca na prekrasnom pulskom Kaštelu. Manifestacija "Joga na Kaštelu" otvorena je za sve koji žele iskusiti to iskustvo prakticiranja joge, a sve što trebaju učiniti je uzeti prostirku i bočicu vode te doći u 19.50 sati na ulaz u Kaštel odakle će svi zajedno krenuti do mjesta gdje će se prakticirati joga. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter