Humanitarna aukcija Udruge Snoopy

Jedan od štićenika udruge Snoopy
Jedan od štićenika udruge Snoopy

Udruga za zaštitu životinja Snoopy, u jedinom "non kill" skloništu na Kaštijunu trenutno na skrbi ima oko 60-ak pasa, a njihov se broj mijenja iz dana u dan jer je napuštenih pasa sve više. S obzirom da se udruga financira isključivo od donacija, čime pokušavaju pokriti veterinarske troškove, hranu i ostale izdatke kojih uvijek ima, organizirali su na Facebooku humanitarnu aukciju koja traje sve do 15. lipnja u 22 sata.

Predmeta na aukciji ima puno, za svakoga ponešto, od ulaznica za razna festivalska događanja, preko bonova u frizerskim salonima, pizzerijama pa sve do odjeće, obuće i raznog hand made nakita. Stoga, ovo je prava prilika da kupite nešto za sebe, svoje ljubimce ili prijatelje te ujedno pomogne udruzi koja samo da bi nahranila pse o kojima skrbi troši oko dvije vreće hrane, odnosno  30-ak kilograma dnevno, a tu su i brojni popratni troškovi poput ampula protiv parazita, cijepljenja i ostalih veterinarskih troškova.

Dakle, aukciju možete pogledati na facebooku pod albumom udruge Snoopy. Postupak bidanja je jednostavan - u albumu ponuđenih predmeta ispod slike željenog treba ponuditi barem početnu cijenu ili dati za pet kuna višu ponudu. Rok za uplatu osvojenih predmeta je deset dana. (B. P. )


Podijeli: Facebook Twiter