Humanitarna akcija "Jedan navijač - jedan namirnica"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometni klub ''Istra 1961'' u suradnji s humanitarnom udrugom ''Naš San Njihov Osmijeh'' pokreće humanitarnu akciju prikupljanja donacija za obitelji unutar Istarske županije, kojima je takva pomoć potrebna.

Danas (u nedjelju 13. rujna) u 19 sati NK Istra odmjeriti će snage s HNK Rijeka. Nogometna utakmica na Drosini ovog puta će dobiti na posebnom značaju zbog dobrog djela kojemu navijači oba kluba mogu uvelike pridonijeti. Naime, na zapadnom ulazu na stadion, u sklopu Fan zone bit će, kako doznajemo, postavljen poseban štand s volonterima za donacije osnovnih namirnica.

Iz udruge pozivaju sve gledatelje i navijače da učestvuju u ovoj akciji, pod nazivom "Jedan navijač - jedan namirnica" i da na utakmicu donesu samo jednu namirnicu kojom će pomoći nekoj od obitelji štićenika za koju brinu volonteri udruge. Osim ove akcije nogometni Klub Istra će i ovoga puta dio prihoda od prodaje ulaznica dodijeliti u humanitarne svrhe, ovoga puta udruzi Naš san njihov osmijeh, a koja trenutno prikuplja financijska sredstva za pomoć izbjeglicama iz ugroženih područja. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter