Hum: Fešta za 20 g. kluba studenata Istre u Rijeci

Nekadašnji članovi kluba na rođendanskom slavlju u Humu (G. Č. Š.)
Nekadašnji članovi kluba na rođendanskom slavlju u Humu (G. Č. Š.)

Bivši i sadašnji članovi, simpatizeri i prijatelji Kluba studenata "Istarski klub Rijeka" obilježavanje 20. godišnjice postojanja zaokružili su sinoć koncertom u Humu. U najmanjem gradu na svijetu zabavljali su ih Gustafi, Radio Aktiv, The Shaiones i Trio bez četrtega, a koncert je bio humanitarni jer su se sakupljali prilozi za poplavljena područja.

Članovi Kluba čitav su protekli tjedan obilježavali 20 godina postojanja projektom IKR-Ča za vajk. Osim renoviranja prostorija i jednotjedne manifestacije "Dani otvorenih vrata", organizirana su predavanja, druženja, enogastro prezentacije, istarske glazbe i predstavljanja poznatih istarskih tvrtki. Promovirana je publikacija "Ča za vajk" u kojoj su sabrani najvažniji i najzanimljiviji trenuci iz povijesti kluba koji će ostati trajno zabilježeni za nove generacije studenata.

- U proteklih 20 godina kroz studentsku udrugu Istarski klub Rijeka prošlo je deset tisuća studenata, pohvalio se predsjednik Kluba Ivan Sinčić. Dodao je da Klub trenutačno broji više od 500 članova među

kojima nisu samo istarski, već i studenti iz cijele Hrvatske. Neki od njih okupili se sinoć u Humu i na velikoj fešti proslavili rođendan svoje udruge. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter