Huligani kamenovali vilu u kojoj je bio Rakitić s obitelji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nepoznati napadač ili više njih u petak su kamenjem zasuli turističku vilu na otoku Ugljanu, u kojoj je na ljetovanju boravio hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić sa suprugom i dvoje male djece, na objektu su razbijena stakla, a nakon napada Rakitić je s obitelji gliserom odmah otišao s Ugljana.

Iz zadarske Policijske uprave Hini je jutros rečeno da je nepoznati počinitelj u petak oko 15 sati na Ugljanu razbio staklo na objektu u sklopu turističkog kompleksa u vlasništvu trgovačkog društva.

Nitko nije ozlijeđen, a kriminalistička istraga i potraga za napadačem je u tijeku, kratko su naveli iz PU zadarske.

Prema pisanju medija, hrvatski reprezentativac i član španjolskog kluba Barcelone, Ivan Rakitić, prije dva dana došao je na odmor na otok Ugljan, s obitelji, suprugom i dvoje male djece. Za svoju je obitelj iznajmio luksuznu vilu u Uvali Čeprljanda. Mještani Ugljana sa zadovoljstvom su dočekali dolazak jednog od najboljih hrvatskih nogometaša, navode mediji. No, u petak nešto prije 15 sati, nepoznati počinitelj ili više njih kamenjem su gađali vilu i porazbijali stakla i pobjegli.

U tom trenutku Rakitić i njegova obitelji bili su u kući. Ubrzo nakon napada hrvatski reprezentativac s obitelji gliserom je otišao s Ugljana. (Hina) 


Podijeli: Facebook Twiter