HTV ukida emisiju "Horizonti"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lista HRT-ovih uradaka, gledanih i cijenjenih, što ih od jeseni više neće biti u programskoj shemi HRT-a, svakim danom je dulja. Ukida se i vanjskopolitički magazina Horizonti, kojem pomogla nije ni hvala same struke, kako zbog sadržaja, tako i zbog, za HTV posve novog, vizualnog identiteta te umješnog korištenja raspoloživih platformi.

Preko svoje Facebook stranice autori i urednici emisije Ivana Dragičević i Dragan Nikolić oprostili su se od gledatelja i suradnika s kojima su iz tjedan u tjedan otvarali raspravu o globalnim i regionalnim temama.

"Poštovani gledatelji Horizonata, od početka ljetne sheme HTV-a, nismo vam se javljali. Autori i urednici Horizonata bili su angažirani na projektu ulaska RH u EU, a zatim su prionuli na opsežno raspisivanje projekta Horizonti za jesensku shemu, koji je planirao mnoge inovacije, među ostalima i kompletni iskorak na različitim internetskim platformama.

Na žalost, plesali smo s vama jedno ljeto. Obzirom da je u jesenskoj shemi HRT-a planiran samo jedan vanjskopolitički magazin, ravnatelj programa Goran Rotim jučer je donio odluku da na programu ostaju Paralele. Kolegama želimo još jednu uspješnu sezonu!", stoji među ostalim u Facebook statusu. (S. PAVIĆ/Novi list)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter