HTC Incredible konkurira novom iPhoneu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uskoro ce se u prodaji naci još jedan HTC-ov pametni telefon baziran na operativnom sustavu Android. Specifikacije govore da se radi o telefonu visokih performansi.

U SAD-u vec neko vrijeme kolaju glasine da bi Verizon, jedna od najvecih mobilnih mreža u zemlji, trebala uskoro imati u ponudi novi HTC-ov pametni telefon impresivnih specifikacija. Ime novog pametnog telefona jest Incredible i cini se da ga je HTC zamislio da konkurira novom iPhoneu koji svi ocekuju krajem lipnja.

Incredible ce pokretati Qualcommov procesor Snapdragon takta jednog GHz i imat ce osam gigabajta interne memorije koja ce se moci proširiti microSD memorijskim karticama kapaciteta do 32 gigabajta. Verzija instaliranog Androida bi trebala biti 2.1. Ocekuje se ugradena podrška za Flash i podrška za push mail putem Microsoft Exchangea ili Google Maila.

HTC je odlucio u Incredible ugraditi digitalnu kameru razlucivosti osam megapiksela opremljenu s dvije LED diode koje ce služiti kao bljeskalice pri snimanju fotografija ili kao svjetlo pri snimanju video zapisa.

Ekran impresivne dijagonale 3,7 inca biti ce zasnovan na tehnologiji AMOLED i imat ce razlucivost 480 x 800 piksela. Cini se da ce Incredible biti malo tanji i lakši od trenutno aktualnog iPhonea. Dimenzije bi mu trebale biti 117,5 x 58,5 x 11,9 mm, a masa 130 grama. Nagada se da bi Incredible mogao krenuti u prodaju pod Verizonovom paskom još ovog mjeseca.


Podijeli: Facebook Twiter