HSS i Zelena stranka predstavili izborni program

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zaštita nacionalnog blaga, socijalna osjetljivost, efikasnija uprava i samouprava te gospodarska aktivnost osnovne su smjernice programa koalicije Hrvatske seljacke stranke i Zelene stranke 8. izborne jedinice koji je u utorak predstavljen u Puli.

Na pitanje novinara o gradskim i županijskim organizacijama HSS-a u Istri, predstavnici Izbornog stožera 8. izborne jedinice nisu znali tocno odgovoriti ima li ili nema gradskih odbora u Istri i koliko broje clanova, a nisu se dobro snašli ni u odgovorima na pitanje tko je potpredsjednik Županijskog odbora u Istri.

Koordinator stožera i predsjednik Odbora Primorsko-goranske županije Ivo Zrilic rekao je da nažalost ne znaju odgovore na sva pitanja koja se ticu Istarske županije jer predsjednik Odbora Istarske županije Oliver Gmitrovic, koji bi to mogao znati, nije mogao doci na konferenciju za novinare.

Mišel Kalcic je potom, kao sadašnji povjerenik HSS-a u Barbanu, rekao da su gradski odbori HSS-a u Puli, Medulinu i Marcani zapravo raspušteni te da se ocekuje skupština. Najavili su zatim da ce sve nedoumice ubrzo biti riješene te potom predstavljene javnosti.

U sklopu predstavljanja programa koalicije Zrilic je, izmedu ostalog, istaknuo da je središte programa ravnomjerni razvoj Hrvatske.

Predsjednik Zelene stranke Aljoša Babic rekao je da se njihov program za iduce parlamentarne izbore zove "Covjek i voda" jer je to ono što treba cuvati i o cemu se treba brinuti. Slogan kampanje je pak "Ne dajmo što je naše".


Podijeli: Facebook Twiter