HSP dr. Ante Starčević izlazi na izbore u Ližnjanu

Dario Balde (Snimio Milivoj MIJOŠEK)
Dario Balde (Snimio Milivoj MIJOŠEK)

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević predala je u zakonskom roku kandidacijsku listu za prijevremene izbore za članove općinskog Vijeća Općine Ližnjan, čime će se stranka po drugi put izaći na izbore u toj općini. Nositelj liste na predstojećim izborima 20. ožujka je dosadašnji vijećnik Dario Balde koji ističe "da je ližnjanska javnost pokazala da HSPAS predstavlja prijeko potreban spas za Ližnjan budući da je brojnim građanima dozlogrdilo stanje u kojem su ostavljeni". Balde je inače i tajnik županijske organizacije HSPAS-a.

- Razumljiva je velika razočaranost mještana dosadašnjim političarima. Upravo stoga HSPAS dolazi kao nova nekontaminirana i jaka snaga s neskrivenom namjerom da svim stanovnicima jasno damo do znanja da zaslužuju daleko bolje i poštenije postupanje političara. Gospoda koja već dugo postoji na političkoj sceni, dala je svoj maksimum i više od toga ni ne mogu ponuditi te je vrijeme za novu političku snagu koja će znati dovesti Ližnjan u red, i to uz puno rada i znoja, kazao je Balde.

Zahvalio se članovima stranke i simpatizerima te iznenađujuće velikom broju ljudi koji nisu članovi, a koji su, tvrdi, u posljednje vrijeme pokazali nesebičan entuzijazam i ogromnu količinu volje u pripremi za predstojeće prijevremene lokalne izbore. Balde je zaključio da će se na listi naći 13 imena koja su birana na osnovi iskustva i obrazovanja. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter