HSLS Istre otvara novu stranicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sandro Jurman ponovno je izabran za predsjednika HSLS-a Istarske županije na subotnjoj izbornoj skupštini. Za potpredsjednike su izabrani Denis Lakošeljac, Ivica Mikulcic te Mladen Premuš, za tajnika Klaudio Lazaric, a za riznicara Alen Viškovic. Izabrano je i 13 clana županijskog vijeca, pet statutarne komisije te pet clana nadzornog odbora.

- HSLS je stranka cija je povijest obilježena casnim i moralnim ljudima i oduvijek je progovarala otvoreno o svim temama. HSLS sutra vidim kao stranku koja ce se vratiti svojim temeljnim nacelima, a to je da ce pojedinac biti gledan kao temeljni dio društva. HSLS ce otvarati prostor mladim ljudima i vjerujem da nakon ovih izbora ova stranka u Istri okrece novu stranicu. Ona više ne smije biti samozatajna, mora otvoreno progovarati i zastupati svoje interese, a neke od njih su jacanje lokalne samouprave, rekao je Jurman.



Izbornoj skupštini prisustvovao je i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor koji je naglasio da treba otvoreno, iskreno te istinito govoriti o svim problemima. Kazao je, izmedu ostalog, da ce od sada nadalje na lokalnim izborima HSLS izlaziti samostalno i da HSLS nece biti privjesak niti jedne politicke stranke. Pohvalio je ogranke HSLS-a u unutrašnjosti Istre te naglasio kako treba jacati one u gradovima uz obalu.


Podijeli: Facebook Twiter