Hrvoje Milić odbio Dinamo

Hrvoje Milić (M. MIJOŠEK)
Hrvoje Milić (M. MIJOŠEK)

Nepisano je pravilo da kad Dinamo pokaže interes za nekog igrača unutar hrvatskih granica, taj se obično brže-bolje uputi put Maksimira. Stoga je poprilično iznenađujuće odjeknula vijest da je Hrvoje Milić, najstandardniji igrač Istre 1961 ove sezone, odbio ponudu Dinama da prijeđe u njegove redove.

- Istina je. Bio sam u Zagrebu na pregovorima, sjeo za stol s njihovim predstavnicima, ali s uvjetima koje mi je Dinamo ponudio nisam bio zadovoljan i nisam ih želio prihvatiti. Bez obzira na to što je riječ o Dinamu, ne dolazi u obzir da pod tim uvjetima prijeđem u njegove redove, no ostali smo još uvijek u kontaktu i ako "podebljaju" ponudu, nije isključeno da ipak potpišem ugovor - razjasnio je cijelu ovu priču Hrvoje Milić.

- Moja želja je inozemstvo, već sam neke stvari dogovorio i mislim da bi kroz sedam do deset dana sve to moglo biti gotovo. U Istri 1961 su upoznati s interesom koji postoji za mene, neće mi praviti probleme i spremni su me pustiti kad se pojavi klub koji će platiti fiksnu odštetu, koja u mom slučaju iznosi 350 tisuća eura, istaknuo je Milić. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter