Hrvatsku odbojkašicu u Rovinju napao pohotnik?

Incident se navodno dogodio za vrijeme kvalifikacijskog turnira reprezentacije u Rovinju (Snimila Jelena PREKALJ)
Incident se navodno dogodio za vrijeme kvalifikacijskog turnira reprezentacije u Rovinju (Snimila Jelena PREKALJ)

Matea Rajković (21), članica hrvatske odbojkaške reprezentacije, na kvalifikacijskom je turniru u Rovinju proteklog tjedna imala bliski susret s nepoznatim pohotnikom koji joj je upao u bungalov dok je spavala.

Incident se dogodio u četvrtak oko 15.30 sati u autokampu Amarin u Rovinju. Matea se, naime, odlučila poslijepodne nakratko odmoriti, legla je na krevet u svom bungalovu, a već nakon nekoliko minuta probudilo ju je glasno dahtanje. Kad je otvorila oči, iznad sebe je vidjela muškarca na koljenima koji je nad njome bludničio! Bio je gol do pasa, a odbojkašica je počela vrištati, što ga je na koncu otjeralo.

No, prije negoli je odlučio približiti se atraktivnoj odbojkašici muškarac je ukrao oko 50 eura iz bungalova. Potvrdila nam je to i Suzana Sokač iz PU istarske.

"Nepoznati muškarac ušao je u otvoreni bungalov u jednom autokampu u Rovinju. Od 21-godišnjakinje iz Zagreba otuđio je oko 50 eura. Kada se probudila, on je pobjegao. Riječ je o teškoj krađi", izjavila je Sokač.

Međutim, na naš upit je li djevojka prijavila i bludne radnje na svoju štetu Sokač je odgovorila da nije.

Bezuspješno smo jučer pokušavali doći do Matee Rajković, kao i do izbornika hrvatskih odbojkašica Igora Lovrinova. Jedino nam je glasnogovornica Maistre Vanja Mohorović, u čijem je vlasništvu autokamp Amarin, obećala odgovoriti na upit, no i ona je ostala zatečena kada smo joj ispričali o bliskom susretu Matee i nepoznatog provalnika.

Naime, Matea se obrušila na organizatore jer joj je navodno rečeno da do okončanja priprema o tome ne kaže nikome ni riječi. Zasmetalo joj je i kako je organiziran smještaj odbojkašica, jer bungalovi, po njezinom mišljenju, za to nisu bili primjereni. Tim više što, kazala je, nije bilo zaštitara, a nakon što je prijavila kradljivca i pohotnika premještena je tek u susjedni bungalov.

Matea se poprilično uplašila onog što ju je probudilo iz poslijepodnevnog sna da je rekla kako je možda riječ o istom manijaku koji je ubio nesretnu Meksikanku u Splitu te da je i ona možda mogla biti žrtva silovatelja. U tom je trenutku u istom bungalovu, doduše u odvojenoj sobi, bila mlađa kolegica Karla Klarić (18), koja se također uplašila.

Matea Rajković je 2009. godine bila jedna od finalistica izbora Miss sporta. (Srećko PERŠIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter