Hrvatski triler "Nije sve u lovi" od danas u kinima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Igrani film "Nije sve u lovi" prvijenac Darija Pleića, najavljen kao triler o mladom paru koji ima sedam dana da otplati dug kamatarima, nakon pulske i zagrebačke premijere, od danas kreće u redovitu kino distribuciju po hrvatskim kinima.

Riječ je o kombinaciji trilera i ljubavne priče u kojoj se par pokušava izvući iz duga radi kojega im prijete ubojstvom. Igrom slučaja upoznaju imućnog i osamljenog bankara čiji bi ih novac mogao spasiti. Kako se između djevojke i bankara rađaju simpatije, u utrci s vremenom ta kriminalistička priča dobiva elemente ljubavnog trokuta punog laži, čudnih emocija i strasti.

U glavnim ulogama su Marko Cindrić, Sara Stanić i Nikša Butijer, a glume još Leona Paraminski, Živko Anočić, Trpimir Jurkić, Doris Šarić Kukuljica, Csilla Barath Bastaić, Zvonimir Zoričić.

Uz redatelja, scenarij potpisuje Branko Ružić, direktor fotografije je Mario Delić, montažerka Antonija Mamić Vukičević, kostimografkinja Alena Orović, scenograf Ivan Ivan, skladatelj Tomislav Babić. Producent je Ivan Maloča Interfilma, a distributer Continental Film. Film je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Film će se od četvrtka moći pogledati u multipleksima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, a uskoro zatim i u ostalim kinodvoranama diljem Hrvatske. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter