Hrvatski MMA borac na Jarunu osakatio zaštitara!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski MMA borac Philip Šarić (20) sukobio se s 35-godišnjim zaštitarom te mu odgrizao prst. U policijskom priopćenju stoji da se mladić posvađao, a potom i potukao sa zaštitarom te mu teško ozlijedio ruku.

Po prvim informacijama, Philip je želio ući u klub na Jarunu, u Zagrebu, no zaštitar ga nije pustio jer je prije nekoliko mjeseci ondje napravio incident te mu je zabranjen pristup.

Ozlijeđenog zaštitara Hitna je prevezla u Traumatološku bolnicu, no palac desne ruke nisu mu uspjeli spasiti.

Priopćenje su nakon vijesti o sukobu na Jarunu objavili i iz hrvatske MMA lige za koju Šarić nastupa. Mladi Šarić bio je član kluba Croatian Top Team, a u prvom kolu je izgubio od Patricka Pereše (Trojan Pula).

"Samim time, više se ne natječe unutar hrvatske MMA lige. U slučaju da je prošao prvi krug, stav lige bio bi jasan – svaki istup borca MMA lige koji iskače izvan okvira hrvatskih zakona organizacija lige najstrože osuđuje i trenutno ga diskvalificira iz daljnjeg natjecanja", piše u priopćenju MMA lige.

I Igor Pokrajac, bivši trener Philipa Šarića, osvrnuo se na incident. "Znaju se pravila u našem timu. Ne dopuštamo takve ispade. Šarić je već prije bio upozoren zbog svoga ponašanja. On je mlad i neiskusan, ali pravila vrijede za sve i moraju se poštivati. Ovim činom on je sam sebe isključio iz Croatian Top Teama. Tolerancija na nasilje je kod nas jednaka nuli. Način borbe kojim se mi bavimo je sportski okršaj u MMA kavezu", rekao je Pokrajac. (Tportal.hr)


Podijeli: Facebook Twiter