Hrvatska ugošcuje Norvešku u "Velom Joži"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija, koja se od utorka priprema u Puli, u petak ce u poreckoj dvorani "Veli Jože" u 20 sati odigrati prijateljski susret s najjacim mogucim protivnicama. Nasuprot ekipi izbornika Zdravka Zovka stajat ce reprezentacija Norveške, aktualne svjetske i olimpijske prvakinje.

Sudar protiv Norvežanki, koji ce se reprizirati u nedjelju u 18 sati u dvorani na Stoji, ali zatvoren za javnost, najavio je danas trener reprezentacije Mato Matijevic.

"Naše su igracice daleko od idealnog: ili su na pocetku klupskih priprema, ili su došle izravno s godišnjeg odmora. Trenutno je u Puli 18 igracica i sve ce igrati. Neke od najiskusnijih nismo pozvali na ovo okupljanje jer znamo njihove mogucnosti, a tu mislim na Pušic, Golubic i Arslanagic, ali zato su tu neke koje su se iskazale na Mediteranskim igrama u Pescari", rekao je trener Matijevic.

Ove dvije utakmice hrvatskoj su vrsti, u kojoj je i "arenašica" Tanja Kiridžic, prvi ispiti uoci kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo.

Inace, cijena ulaznica za utakmicu u "Velom Joži" iznosit ce 20 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter