Hrvatska stranka nezaposlenih: Štititi građane


Viktor Milinović, predsjednik Hrvatske stranke nezaposlenih, osvrnuo se jdanas na političko-ekonomsku situaciju u Hrvatskoj rekavši da je krajnje vrijeme da se poduzmu mjere zaštite njenih građana. Ustvrdio je da ne postoji interes i želja Vlade da potakne gospodarstvo i da je HDZ prije direktno uzimao novac dok SDP sada igra perfidnu igru te pogoduje raznim lobijma.

Po njegovu mišljenju, trebalo bi postaviti uvozne barijere te PDV u ugostiteljstvu vratiti na 25 posto, a novac od njega utrošiti na razvoj gospodarstva.

Za trenutnu situaciju u Hrvatskoj Milinović je prozvao i Državno odvjetništvo na čelu s Mladenom Bajićem, koji "ne rade svoj posao" te su glavni krivci za "urušavanje morala, pljačku, prijevare u pretvorbi i uništavanje gospodarstva pogodujući raznim lobijima."

Milinović je naveo da će se njegova stranka imati liste u Puli i još nekim istarskim gradovima, a u pregovorima je i oko mogućeg kandidata za pulskog gradonačelnika.

Hrvatska stranka nezaposlenih će se, kaže, boriti za sve nezaposlene te zastupati prava svih onih koji su potjerani u mirovinu, koji rade a ne primaju plaću te će se zalagati da se plaće javnih službenika ne smanjuju. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter