Hrvatska s Južnom Korejom 10. rujna

(Dejan ŠTIFANIĆ)
(Dejan ŠTIFANIĆ)

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će prijateljsku utakmicu s Južnom Korejom 10. rujna u Seulu, objavio je u četvrtak Hrvatski nogometni savez (HNS).

Hrvatska nogometna reprezentacija gostovat će u Južnoj Koreji 10. rujna ove godine u slobodnom terminu nakon kvalifikacijskog ogleda sa Srbijom. Utakmica u Seulu bit će uzvrat Korejcima za međusobni susret u Londonu u veljači ove godine.

"Drago nam je što smo dogovorili termin za novi susret s Južnom Korejom s kojom imamo dobra iskustva u prijateljskim susretima. Korejci su uvijek korektan protivnik, a kako je hrvatska reprezentacija vrlo popularna u toj zemlji, veselimo se ovom gostovanju, dobroj utakmici i novoj prilici za promociju hrvatskog nogometa izvan Europe", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Novi međusobni susret potvrda je visokog ugleda koji hrvatska reprezentacija uživa na Dalekom istoku. U šest dosadašnjih dvoboja, obje su reprezentacije zabilježile po dvije pobjede, uz dva remija za ukupno izjednačen međusobni omjer.

Podsjetimo, Hrvatska je u Londonu početkom veljače slavila s uvjerljivih 4:0 pogocima Mandžukića, Srne, Jelavića i Petrića. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter