Hrvatska Miss Universe: Ljepotice stigle u Pulu

Finalistice izbora za hrvatsku Miss Universe u Puli (M. MIJOŠEK)
Finalistice izbora za hrvatsku Miss Universe u Puli (M. MIJOŠEK)

U Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu 10. svibnja 20 mladih hrvatskih ljepotica sudjelovat će u finalu izbora za Miss Universe Hrvatska. Danas su pak djevojke, predvođene nositeljem licence za organizaciju Miss Universe Hrvatska Vladimirom Kraljevićem, stigle na pulsku Verudelu gdje su u hotelu Park Plaza Histria počele svoju četverodnevnu istarsku avanturu. Ovaj je posjet još značajniji jer se među 20 pretendentica za ovu laskavu titulu ljepote natječu i dvije Istranke, Alexsia Kokolo iz Tara i Petra Josipović iz Pule.

Za našeg obilaska Verudele dočekali smo finalistice koje su se tek vratile sa snimanja kod Arene i Zlatnih vrata. Fotografiranje se potom nastavilo u hotelu Histria. Vladimir Kraljević nije krio zadovoljstvo što je napokon karavana Miss Universe Hrvatska krenula put Pule.

- Nije sve Dubrovnik i Split, Hrvatskoj pripada i Pula koja je uistinu jedan od najljepših hrvatskih gradova. Istra je od samih početaka ovog eventa u Hrvatskoj bila naš prijatelj. Sadašnji župan Jakovčić nas je još unazad desetak godina primio i konstatirao da Istri i Hrvatskoj trebaju ovakvi spektakli. Nakon višegodišnjih obećanja, ove smo sezone odlučili napokon doći u Istru. Četiri smo dana u Puli, a nadamo se da ćemo idućeg tjedna uspjeti posjetiti prekrasni Rovinj i Poreč. Cure će ovih dana odrađivati sve pripreme za svibanjsko finale u Zagrebu, učit će hodati na visokim petama, isprobavat će kostime… Došlo je vrijeme da promoviramo Istru, a vjerujte da ćemo se i dogodine vratiti, rekao je Kraljević.

- Ovih ćemo dana imati snimanje za katalog, fotografiranje za službene internetske stranice, društvene mreže i osobne fotografije djevojaka, koje će imati snimanje za službeno predstavljanje tijekom finala, rekla nam je direktorica produkcije Miss Universe Hrvatska Marija Kraljević. (C. B. GALIĆ; snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter