Hrvatska lutrija 60. Puli donosi 150.000 kuna

Manuela Kraljević, Zdenka Višković Vukić i Danijel Ferić (M. ANGELINI)
Manuela Kraljević, Zdenka Višković Vukić i Danijel Ferić (M. ANGELINI)

Predstavnici Festivala igranog filma u Puli i Hrvatske Lutrije danas su u hotelu Park Plaza Histria potpisali sponzorski ugovor koji 60. Puli donosi 150 tisuća kuna.

Predsjednik uprave Hrvatske Lutrije Danijel Ferić istaknuo je da im je želja na društveno odgovoran način pomoći vrijednim projektima u Hrvatskoj, među kojima je zasigurno i 60. obljetnica Festivala igranog filma u Puli. Ferić je najavio i otvaranje Casina Hrvatske Lutrije u hotelu Park Plaza Histria.

Zdenka Višković Vukić, ravnateljica Javne ustanove Pula Film Festival, izrazila je zadovoljstvo novom sponzorskom suradnjom te je napomenula da u zadnjih sedam godina pulski festival ima sreću što su mu sponzori ostali vjerni. Ona je dodala i da je 60. Pula već počela s promotivnom kampanjom te je zahvalila prošlim, sadašnjim i budućim posjetiteljima bez kojih festival ne bi postojao.

Iznijela je i zanimljive statistike poput one da je festival od svojih početaka posjetilo više od tri milijuna ljudi, te da je on do sada trajao sveukupno 420 dana.

Na konferenciji za novinare bila je prisutna i Manuela Kraljević iz Arenaturista koja je istaknula važnost suradnje te hotelske kuće s Pula Film Festivalom. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter