Hrvatska kvaliteta Agenciji Sandra

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pazinska Agencija Sandra, vlasnice Sandre Brajkovic-Fonovic za svoju je liniju vjencanica, od Hrvatske gospodarske komore, dobila certifikat Hrvatska kvaliteta, koji se dodjeljuje tvrtkama ciji proizvodi zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i time stjecu pravo oznacavanje znakom Hrvatska kvaliteta.

Agencija Sandra bavi se proizvodnjom vjencanica svecanog programa koje proizvodi u svom sjedištu, poslovnom centru Yes u Pazinu, a uz to ima i salon vjencanica u Zagrebu. U posljednje dvije godine oko 20 posto svoje proizvodnje Sandra izvozi u Sloveniju, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, a redovito se predstavlja na sajmovima i specijaliziranim izložbama u Zagrebu, Ljubljani, Splitu, Rijeci i Puli.



Upravo sada, izvan sezone vjencanja u Hrvatskoj, radi se na proizvodima namijenjenim izvozu. No, ne zanemaruje se ni kreativan rad o kojem skrbi dizajnerica Sanja Gabrijelic, redovni posjetitelj specijaliziranih sajmova i revija u Milanu, Münchenu i Berlinu, kako bi proizvodi Sandra uvijek bili u trendu.

Certifikat Hrvatska kvaliteta potvrda je napora i poslovne politike Agencije Sandra od njenih pocetaka 1995. godine do danas. "Kvaliteta je uvijek bila najvažnija u našem poslu", naglašava Sandra Brajkovic-Fonovic. Iskustvo je, dodaje, pokazalo da kupci traže kvalitetu i da im za svecane prilike nije važna iskljucivo cijena vec i kvaliteta proizvoda, stoga smatra da se višegodišnje insistiranje na kvaliteti na koncu isplatilo, te da je certifikat Hrvatska kvaliteta itekako zaslužen. Osim vjencanjima i vjencanicama Agencija Sandra bavi se šivanjima odjece po mjeri za poslovne žene i djevojke u svecanim prilikama.


Podijeli: Facebook Twiter