Hrvatska je hit u Njemackoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Još za vrijeme turistickog sajma CMT u Stuttgartu sredinom sijecnja došla je više nego odlicna vijest, i to iz redova najveceg njemackog turoperatora TUI-ja. Tada su, naime, objavili da je Hrvatska u njihovom programu prava zvijezda jer ima najveci porast bukinga u odnosu na ostale njihove destinacije, i to cak 57 posto, a taj se pozitivan trend održao i dalje.

Medutim, tu ne staje njihova pozitivna promotivna medijska kampanja prema našoj državi. Na svojim su internetskim stranicama objavili vijest da ce hrvatski turizam procvasti ulaskom u Europsku uniju.

Isticu da je Hrvatska rekla da Europskoj uniji na referendumu te da ce se to pokazati više nego pozitivnim što se tice imidža Hrvatske kao turisticke zemlje u svijetu.

U TUI-ju kažu da je Hrvatska ove godine omiljena trendovska destinacija medu Nijemcima. Vele da je za obitelji idealna zbog sunca, mora i brojnih vodenih sportova te široke turisticke ponude i dobrog odnosa cijene i usluge.

Hrvatsku sve više vole i njemacki turisti koji vole enogastronomiju te luksuzni odmor jer se, prema TUI-ju, i taj dio ponude u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina razvija. Ovaj turoperator inace u svojoj ponudi ima više od stotinu hrvatskih hotela.

Novitet su im jednotjedni programi proputovanja autobusima kojima se posjecuju prirodne atrakcije. Posebno preporucuju hotel Valamar Club Tamaris na poluotoku Lanterna kraj Poreca, koji je idealan za obitelji.


Podijeli: Facebook Twiter