Hrvatska će na sve utakmice SP-a putovati dan prije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski nogometni savez danas je obznanio raspored kretanja hrvatske nogometne reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Brazilu iz kojeg je vidljivo da će odabranici Nike Kovača na sve utakmice putovati dan prije susreta, a samo će se iz Manausa u kamp vratiti dan nakon utakmice protiv Kameruna.

Na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil naša će reprezentacija otputovati 3. lipnja zrakoplovom iz Zagreba u Tivoli Ecoresort, koji se nalazi na sjeveroistoku Brazila, u pokrajini Bahia.

Posljednju provjeru pred nastup na SP naši će reprezentativci imati 6. lipnja u prijateljskoj utakmici protiv Australije koja će se igrati u brazilskom gradu Salvadoru u pokrajini Bahia.

Na utakmicu otvorenja SP-a protiv Brazila 12. lipnja, u 1.450 kilometara udaljeni Sao Paulo, hrvatski će reprezentativci otputovati 11. lipnja, a u kamp će se vratiti nakon utakmice.

Na susret 2. kola A skupine protiv Kameruna, koji će se igrati 19. lipnja u ponoć po našem vremenu u 2.688 kilometara od Tivolija udaljenom Manausu, naši će krenuti 17. lipnja, a u kamp će se vratiti dan nakon odigrane utakmice, odnosno 20. lipnja.

Na posljednji susret u kvalifikacijama, 23. lipnja protiv Meksika u "samo" 705 kilometara udaljenom Recifeu, hrvatski će nogometaši otputovati 22. lipnja, a u Tivoli se vratiti odmah nakon utakmice. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter