Hrvat u Indiji ostao bez noge, ali ne sjeća se kako

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski državljanin Marcel Koprivić pronađen je u indijskom selu Medhe odrezane noge te bez putovnice, javljaju indijski mediji, a prenosi Večernji list. Policajci iz grada Roha prebacili su ga odmah u bolnicu, no Koprivić ni njima ni liječnicima nije znao reći ni svoje ime. Kasnije je ipak potvrdio jednom indijskom portalu kako se zove Marcel Koprivić i da je iz Hrvatske.

Policiji je ozlijeđeni muškarac, star 56 godina, tvrdio kako nema putovnicu jer je prethodno opljačkan. Samo je rekao kako se sjeća puta iz Goe, u kojoj se navodno "na odmoru" nalazi posljednjih nekoliko godina. Pronađen je u teškom stanju i bez lijeve noge, uz željezničke tračnice u selu Medhe. Nije se mogao sjetiti kako je izgubio nogu.

Ispričao je i kako je živio u odmaralištu Temple Gardens nedaleko Goe, no tamo su potvrdili da više ne živi ondje. Sjetili su se samo "muškarca Marcela koji je često posjećivao njihove restorane i tražio hranu", prenosi Večernji list.

Liječnici pretpostavljaju da je bez lijeve potkoljenice ostao "nakon što mu je vlak vjerojatno prešao preko noge" te su potvrdili kako je izgubio čak litru i pol krvi te ima velikih problema s tlakom.

Indijskim novinarima je potvrdio kako je u Indiju došao još prije 18 godina te da ga je nedavno opljačkalo četvero-petero nepoznatih ljudi. "Ukrali su mi torbu u kojoj je bila putovnica. Kopiju svoje putovnice imam na e-mailu", rekao je indijskim novinarima Koprivić, priznavši kako se ne sjeća željezničke nesreće.

Iz bolnice su potvrdili kako je Koprivić stabilno te da pažljivo motre njegovo stanje. (Tportal.hr)


Podijeli: Facebook Twiter