HRT raspisao natječaj za ravnatelja programa

Ilustracija (S. DRECHSLER/NL)
Ilustracija (S. DRECHSLER/NL)

Hrvatska radiotelevizija raspisala je javne natječaje za ravnatelja programa, glavnog tajnika te rukovoditelje radnih jedinica poslovne logistike i prodaje, na mandat od pet godina za sva oglašena radna mjesta.

Za mjesto ravnatelja programa HRT očekuje prijave kandidata koji su spremni promicati misiju i vrijednosti HRT-a, koji su svojim dosadašnjim rezultatima dokazali svoje sposobnosti vođenja i upravljanja, odgovornost i poslovnu izvrsnost.

Pored hrvatskog državljanstva i visoke stručne spreme te aktivnog znanja najmanje jednog svjetskog jezika, kandidati moraju imati i deset godina iskustva, kao i organizacijske i upravljačke sposobnosti dokazane u dosadašnjem radu u trajanju od najmanje pet godina.

Za ostala radna mjesta također su uvjet visoka stručna sprema, znanje jezika te radno iskustvo iz područja za koje se javlja na natječaj.

Rok za prijave je 15 dana od dana objave natječaja, na adresu: Hrvatska radiotelevizija, Prisavlje 3, 10 000 Zagreb, RJ Ljudski potencijali HRT-a, s naznakom: "Za natječaj – (navesti naziv radnog mjesta iz natječaja)". Natječaj je objavljen u Narodnim novinama te na internetskim stranicama HRT-a. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter