HRT i dalje bez ravnatelja programa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatska radio televizija (HRT) i dalje je bez ravnatelja programa budući da nakon provedenih razgovora s kandidatima koji su se javili na natječaj raspisan 19. veljače, nitko nije izabran.

- Svi kandidati koji su ispunili formalne uvjete natječaja te pravovremeno predali valjanu dokumentaciju, pozvani su na razgovor. Nakon provedenih razgovora nije odabran niti jedan kandidat, priopćeno je danas iz HRT-a.

HRT je 19. veljače raspisao natječaj za ravnatelja programa, glavnog tajnika te rukovoditelje radnih jedinica poslovne logistike i prodaje HRT-a, na mandat od pet godina.

Na natječaj za ravnatelja programa pristiglo je sedam prijava, a pravovaljane su bile četiri. Prema pisanju medija, riječ je bila o kandidaturama Jasmine Jovev, Ozrena Kanceljaka, Martina Milinkovića i Jure Ozmeca.

Jovev je u javnosti poznata nakon što je bivšu šeficu, sisačko-moslavačku županicu Marinu Lovrić-Merzel, optužila za trošenje županijskog novca u privatne svrhe. Ozmec je glavni urednik Sportske TV, a ranije je bio urednik i novinar u Sportskom programu HTV-a. Kanceljak je komunikacijski konzultant, a Milinković predavač na Visokoj novinarskoj školi. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter