Hrana za vece grudi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Estrogen je odgovoran za formiranje linije i rast grudi tijekom puberteta, pa žene koje prerano izadu iz tog razvojnog razdoblja obicno imaju manje grudi.

Milijuni žena na ovom svijetu pate za malo vecim grudima, solidnom trojkom kojom bi se ponosile i lijepo popunile svoj dekolte.



No, stvarnost je takva kakva je, pa je, ukoliko vam to predstavlja neki veci problem, jedini nacin za dobivanje vecih grudi estetska operacija, odnosno ugradivanje silikona.



No, postoji i drugi nacin, a to je pojacani unos estrogena u tijelo putem hrane. Estrogen je vrlo utjecajan hormon koji je zaslužan za razvijanje ženskih oblina u pubertetu, ali i pojavu menstrualnog ciklusa.



Na veliku žalost mnogih žena, njihov pubertet završava prije nego im se do kraja razviju grudi, pa iz njega izadete s malim poprsjem. No, ako povecate unos ovog hormona u tijelo, nece vam biti potrebna operacija za povecanje grudi – tijelo ce taj zadatak obaviti samo.

Kako je estrogen prirodna supstanca, možete ga dobiti iz mnogih razlicitih biljaka. U "divljini" se on naziva fitoestrogen (doslovan prijevod bi bio "biljni estrogen"), a njega možete dobiti iz soje, tofua i sjemenki lana.


Podijeli: Facebook Twiter