Hotelu Monte Mulini Q oznaka kvalitete

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Maistrin hotel Monte Mulini dobio je rješenje Ministarstva turizma kojim mu je odobrena oznaka kvalitete Q za usluge u hotelijerstvu.

Uz splitski Le Meridien i dubrovacki Valamar Lacroma, Monte Mulini jedan je od samo tri hrvatska hotela koja su dobila ovu oznaku kvalitete, koja se dodjeljuje temeljem ocjena povjerenstva Ministarstva turizma i tajnoga gosta.

Oznaka Q potvrda je ne samo dostignute kvalitete usluga, nego i ulaganja u razvoj, promicanja te neprestanog poboljšavanja kvalitete.

Hoteli s ovom oznakom stalno ulažu u edukaciju osoblja, posluju u skladu s ekološkim standardima, vode racuna o zadovoljstvu i sigurnosti gostiju i osoblja te suraduju s lokalnom zajednicom. Oznaka kvalitete dodjeljuje se na zahtjev pojedinog hotela i provjerava se svake tri godine.

Svrha obilježavanja hotela ovom oznakom stvaranje je prepoznatljivosti na tržištu, poticanje i nagradivanje onih koji su postavili visoke parametre iznad tržišnog standarda, ali i dokazali da tom kvalitetom znaju upravljati. Konkurentnost hrvatskog turizma u fokusu je interesa resornog ministarstva, a kvaliteta je jedan od kljucnih elemenata u njezinom jacanju.

Ovo je vec drugo priznanje koje je hotel Monte Mulini dobio uoci glavne turisticke sezone. Od 1. lipnja, naime, postaje clan vodece svjetske organizacije najprestižnijih hotela, resorta i spa centara, The Leading Hotels of the World (LHW). (A. POKRAJAC)


Podijeli: Facebook Twiter