Hotel Pula dobio novi bazenski kompleks

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Nakon što su apsolvirani poslovni procesi izlaska iz stečaja hotela Pula i zagrebačkog Holidaya, aktualni poslovni pokazatelji prikazuju sjajne prodajne rezultate koji ukazuju na svijetlu budućnost koja je pred ova dva hotelska kompleksa u vlasništvu tvrtke Sunčana staza d.o.o. Naime, trenutni rezultati ukazuju na rast od 34 posto u odnosu na iste periode tijekom protekle dvije godine. Posebno veseli činjenica kako se rast ostvaruje na razini individualnih dolazaka, posebice sa zapadno europskih tržišta, ali i zemalja poput Rusije i Južne Koreje, vele iz tvrtke Sunčana staza.

Podsjetimo, oba hotela su proteklih godina zapali u financijske probleme, čime je poslovanje ova dva subjekta dovelo do stečajnih procesa, a ulaskom svježeg kapitala bit će podmirena sva dugovanja. Tako je izbjegnuto zatvaranje hotela i najgori mogući scenarij za preko stotinu njihovih zaposlenika.

Povodom stabiliziranja poslovanja i realizacije promjene vlasničke strukture, ali i ostvarenja odličnih poslovnih rezultata te sjajnih najava za nadolazeću sezonu, jučer je u Puli svečano otvoren i novi bazenski kompleks hotela Pula. Na svečanom domjenku prisustvovao je velik broj uzvanika iz društvenog i političkog života, između ostalih i bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, predsjednica Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić i mnogi drugi. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter