Hotel Palma s daškom luksuza


Prije 15-tak dana bivši pulski hotel Palma hotelijerske tvrtke Arenaturist, čija je obnova započela ove zime, primio je svoje prve ovogodišnje goste, sada kao depandansa hotela Histria pod nazivom Park Plaza Histria Marina Wing. Ovom je investicijom Arenaturist zaokružio svoja ulaganja u turističko naselje Verudela s hotelom Histria i Palma te podigao sve smještajne kapacitete na četiri zvjezdice. Histria i Punta Verudela kompletno su preuređenje doživjele prošle godine.

A Palma je investicijom od četiri milijuna eura stvarno zasjala u novom ruhu. Iako gotovo nije promijenjena izvana, osim što je dobila nove staklene balkone, unutrašnjost joj je potpuno drugačija. Kompletno je preuređeno 127 soba u istom stilu kao u susjednoj Histriji gdje su dizajn interijera i arhitektonska rješenja bili povjereni poznatom arhitektonskom studiju Scott Brownrigg iz Londona. Uređena su i dva vrhunska apartmana na zadnjem katu s pogledom na Marinu Veruda i grad. Dvije velike terase od 35 kvadrata mogu se pohvaliti i vanjskim whirpoolima kojima je Palma dobila dašak luksuza te najvrjednije kapacitete u naselju.

Luksuz se osjeti i na samom ulazu u hotel gdje se sada nalazi šampanj-bar. Glavna recepcija hotela sada je smještena u susjednoj Histriji, iako depandansa ima svoj mali kutak s mini recepcijom gdje gosti mogu potražiti sve potrebne informacije. Također, gosti nekadašnje Palme od sada se služe restoranima u Histriji. Ovom investicijom cijene smještaja dignute su za 30 posto. Najviše gostiju trenutno dolazi iz Velike Britanije i Skandinavije.

Inače, ove će godine Arenaturist najviše ulagati u susjedni Medulin gdje se dosad do kraja uredio hotel Medulin. Međutim, najznačajnija investicija počinje nakon sezone kada će se kompletno preurediti hotel Belvedere te apartmansko naselje Ai Pini. (B. BAN, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter