Hotel Lone domaćin konferencije meeting dizajna

(Milivoj MIJOŠEK)
(Milivoj MIJOŠEK)

U prvom našem design hotelu Lone u Rovinju održava se Inside konferencija meeting dizajna za hotelijere. Glavni gost konferencije, koja okuplja dizajnere iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Mađarske i Grčke te predstavnike naših hotelijerskih kuća, Mike van der Vivjer pokazat će niz alata i praktičnih rješenja koje je opisao u svom bestseleru "U srce meetinga". Meeting dizajn odnosi se na sveukupnost kongresne ponude.

U Europi se pojavljuje sve više profesionalnih meeting dizajnera, s kojima će se hotelijeri u budućnosti sve više suočiti. Većina hotelijera dobro poznaje srce kongresne organizacije, a manje razmišljaju o “duši“ susreta, povezanoj s kreativnošću ugostitelja, sve od gastronomije do arhitekture, a posebno s komunikacijom.

Organizatori kongresa su suočeni s novom generacijom sudionika. Sve teže je koordinirati njihova očekivanja od odredišta, u čemu veliku ulogu imaju i destinacijske organizacije. Pozitivne percepcije dostižu se stvaranjem imidža odredišta, koji ima velik utjecaj na konačni rezultat.

Sudionici konferencije će upoznati i razgovarati s autorom cjelokupne komunikacijske kampanje hotela Lone Davorom Bruketom iz marketinške agencije Bruketa & Žinić, te s jednim od najkreativnijih i inovativnih dizajnera, osnivačem Belgrade Design Weeka Jovanom Jelovcem. (A. POKRAJAC)


Podijeli: Facebook Twiter