Hotel Croatia ponovno zapecacen

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Neslavno je završilo za danas najavljeno otvaranje hotela Croatia u Dugoj uvali u opcini Marcana. Oko tog se hotela duže vrijeme spore vlasnik Industrogradnja i zakupac tvrtka Fio&D.

Vrata hotela i bazena, s kojeg je zakupac skinuo pecat državnog inspektorata kako bi poceo raditi, ponovno su zapecacena, ovaj put pecatom policije i hotel je ponovno zatvoren. Za našeg obilaska kompleksa, u subotu popodne, u hotelu i objektima oko njega nismo vidjeli ni žive duše i ništa nije odavalo da je u subotu u Dugoj uvali trebala zapoceti turisticka sezona.



Iz pouzdanog smo izvora saznali da da su ujutro radnici došli na posao, ali da je došla i policija koja je navodno po nalogu vlasnika Industrogradnje stavila svoj pecat na vrata i ponovno zatvorila objekt.

Stotinjak gostiju, ciji je dolazak najavljen za subotu navecer, bit ce smješteno u druge hotele u okolici, najvjerojatnije u Puli, a hotel Croatia ce do daljnjega ostati zatvoren.

Iako je Boljat jucer najavljivao da je hotel spreman za sezonu, izgled ovog objekta to definitivno ne govori jer je u više nego zapuštenom stanju, barem što se vanjskog izgleda i hortikulture tice.


Podijeli: Facebook Twiter