Hostese su zaštitna lica turnira

Ilustracija (arhiva)
Ilustracija (arhiva)

Gradska kavana Johann Franck u utorak je postala glavno odredište svih mladih djevojaka koje su se odvažile i odlučile prijaviti na ovogodišnji casting za hostese 28. Plava Laguna Croatia Opena Umag. Brojne djevojke iz Zagreba i okolice odgovarale su na mnoga pitanja žirija i time pokazale kako su upravo one najbolji izbor za nadolazeći teniski turnir u Umagu.

Otvorene prijave

Žiri, kojem su se kandidatkinje trebale predstaviti u što boljem svjetlu, bio je sastavljen od poznatih modnih stručnjaka pa su se u njemu našli, poznata koreografkinja i autorica novog eventa na turniru Fashion Livea Ivona Brnelić, renomirana dizajnerica i autorica ovogodišnjih novih uniformi za hostese Matija Vuica te dizajnerski dvojac ELFS, koji stoji iza jednog od najpoznatijih modnih brendova u Hrvatskoj, a koji će revijom obogatiti program Fashion live eventa.

Svake godine interes djevojaka je velik, tako se dosad za poziciju hostesa na umaškom turniru prijavilo više od 500 djevojaka, a najviše njih dolazi iz Zagreba i Istre. Prijave su i dalje otvorene, a drugi casting održat će se u subotu u Umagu u 11 sati.

Zaštitna lica

Hostese su zaštitna lica turnira i predstavljaju nezamjenjivi dio organizacijskog tima. Njihove su zadaće izuzetno odgovorne, protežu se kroz deset različitih službi, a bave se stručnim sportskim dijelom, brigom o gostima, novinarima, igračima i brojnoj publici, upravljanjem ATP zonama te samim operativnim dijelom organizacije turnira.

Plava laguna Croatia Open Umag održat će se u Umagu od 14. do 23. srpnja, a sve posjetitelje očekuju provod i nezaboravni dani uz vrhunske teniske mečeve, uzbudljive egzibicije, bogati party program i još bogatiju gourmet ponudu. Sve novosti i zanimljivosti mogu se saznati na službenoj web stranici turnira i Facebook stranici. (Priredio M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter