Hokejaši zatvaraju klizalište

(Arhiva)
(Arhiva)

Sutra, s početkom u 10 sati, na klizalištu na Karolini započinje hokejaški turnir pod nazivom "Trapan INS(L)IDE hockey tournament", kojim se zatvara ovogodišnja izuzetno uspješna sezona klizanja u Puli koju su organizirali Pula parking i Grad Pula. Nedjeljni program jučer je u prostorijama pulske Komunalne palače predstavio Erik Lukšić iz Pula Sporta.

- U mjesec dana u prijepodnevnim je terminima, koji su bili rezervirani za djecu iz vrtića i škola, besplatno klizalo preko tisuću djece, a mnogi su klizali i u popodnevnim satima, naveo je Lukšić te dodao kako planiraju da turnir, koji se ove godine održava po prvi puta, postane tradicionalan.

Pravila igre, pojasnio je, usklađena su s veličinom klizališta te su vrlo jednostavna - igra se 3 na 3 igrača, bez golmana na male golove po 3x5 minuta. Inače, od 10 do 12 sati odigravat će se dječji dio turnira u kojemu sudjeluju četiri ekipe iz Pule i Poreča, dok će se od 12 do 18 sati u hokeju na ledu natjecati osam seniorskih ekipa. Finale se očekuje oko 18 sati. Lukšić je jučer pozvao sve Puljane da dođu popratiti hokejaške dvoboje te najavio i jedno iznenađenje no nije želio otkriti u čemu je riječ. No, kako neslužbeno doznajemo, radi se o igračima Kluba hokeja na ledu "Medveščak" koji će posjetiti pulski turnir. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter