Hoce li HDZ pohapsiti cijelu opoziciju?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Kako sada stvari stoje, cini se da ce HDZ-ovci pohapsiti cijelu opoziciju, a po tom scenariju ispast ce da su u ovoj zemlji svi krivci osim onih u HDZ-u", rekao je potpredsjednik IDS-a i saborski zastupnik Damir Kajin, komentirajuci kaznene prijave protiv rijeckog gradonacelnika, SDP-ovca Vojka Obersnela.

Kajin je uvjeren da se u javnosti želi stvoriti slika da glavni krivci dolaze iz oporbe, dok pravi krivci u ovoj zemlji nikada nece biti pozvani na odgovornost. " No, tako i treba opoziciji. Neka se uce naivci kako se vodi država jer još nisam cuo da ce netko na vlasti sam sebe hapsiti", rekao Kajin.

Naglasio je da, neovisno o Jakovcicevim najavama o prijevremenim izborima, tek sada potpuno vjeruje da ce do toga doci. "Cinjenica je da su vodeci SDP-ovci Mršic, Picula i Obersnel pod kaznenim prijavama, a preksutra ce to zasigurno biti netko iz HNS-a i IDS-a. Kroz jamstva 2008. godine na naplatu države za zajmove došlo je cak 2 milijarde kuna, a sada za sve treba optužiti SDP", veli Kajin.

Nadovezao se i na situaciju u Glasu Istre rekavši da dnevno u državi propada 500 radnih mjesta te da sada neki optužuju javne tvrtke koje su pokušale spasiti tvrtku i radna mjesta. "Nema dileme, kaznene prijave ce preci u Ucku, a ako je netko za sebe uzeo i jednu kunu ne treba ga samo zatvoriti, vec mu treba i ruku odsjeci. Ako je netko pokušao putem javnih poduzeca pomoci radnicima, onda za to treba imati razumijevanja."


Podijeli: Facebook Twiter