HNL: Istra 1961 ide po pobjedu kod Lokomotive

Žminjska veza - Sandi Križman i Alen Pamić (Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)
Žminjska veza - Sandi Križman i Alen Pamić (Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Nestrpljenje pulskih nogometaša da pokažu svoju kvalitetu dostiže vrhunac kako se bliži utakmica s Lokomotivom. Samo bod osvojen protiv Zagreba, uz igru koja nije mogla razveseliti navijače, dodatno je našpanao igrače Istre 1961, ali i trenera Pamića.

- Spremni smo za sutrašnji susret i jedva čekam početak da na odličnom maksimirskom travnjaku pokažemo svoju kvalitetu, da pokažemo ono što zbog načina igre Zagreba i našeg travnjaka nismo mogli protekle subote. S ovog gostovanja očekujem sva tri boda, kazao je Igor Pamić.

Osim maksimirskog travnjaka na kojeg zeleno-žuti jedva čekaju istrčati, optimizam im uoči ovog gostovanja budi i dijametralno suprotno raspoloženje koje vlada u momčadima.

- Samopouzdanje uvijek igra vrlo bitnu ulogu, a ono je u ovom susretu sigurno na našoj strani. Koliko god da se samo bod osvojen sa Zagrebom smatra neuspjehom, mi ipak imamo iza sebe seriju od pet utakmica bez poraza, dok je Lokomotiva nanizala tri uzastopna poraza i to će se sigurno danas osjetiti u njihovoj igri, smatra Pamić.

U skladu s takvim razmišljanjem Pamić je odlučio kojih će 11 igrača istrčati na travnjak.

- Obrana nam je standardna i tu nema promjena, isto tako ću najvjerojatnije u vezi ostaviti Linića i Alena Pamića, dok će najvjerojatnije ispred njih od prve minute zaigrati Bačelić Grgić. U napadu je upitan samo Ottochian zbog problema s leđima. Ukoliko ocijenim da nije spreman, zaigrati će Havojić, ali moram priznati i da me kopka opcija da gurnem Rocea u sastav. Na put idemo s 19 igrača baš zbog tih dvojbi oko Ottochiana, najavio je trener pulskog prvoligaša.

Jedini koji je i dalje izvan stroja je Ahmad Sharbini koji se još nije oporavio od ozljede lista. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter